Hoof Armor

with Ingen kommentarer

Som de første i Norge tilbyr vi nå Hoof Armor! Dette er et flytende middel som påføres hoven som utgjør en «rustning», derav navnet. Det sitter i opptil 6 uker, avhengig av bruk.


Hva er det?
Hoof Armor hovbeskyttelse er et slitesterkt og beskyttende, men likevel fleksibelt flytende materiale som brukes for å beskytte undersiden av hestens hov mot overdreven slitasje. Den er mer fleksibel enn hoven, så den begrenser ikke den naturlige utvidelsen og sammentrekningen av hoven. Den er antibakteriell så den bekjemper også WLD (white line diaseas), sopp og bakterier. Den har flere bruksområder, men først og fremst er den ypperlig for å forhindre slitasje på barfothøver og oppbygning av såletykkelse for både barfothester og skodde hester. Kan også påføres f.eks bare i hælområdet eller tå.

Styrker hoven og gjør den mer hardfør mot omgivelsene.


Et fantastisk innovativt produkt som vil hjelpe mange hester!

Follow ca:

Latest posts from

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *