NYHET! Equicast

with Ingen kommentarer

Et nytt og innovativt hovprodukt – Equicast!

Equicast er et unikt støpemateriale designet med spesifikke egenskaper for påføring på hestens hov. Utviklet av Dave Richards, og testet i over 20 år.

Casting har vært brukt mye i rehabiltering av høver, og etter jeg så Pete Ramey sin video av en fullblods med blant annet hovbeinssynk og tynne såler i første video av «Thats My Horse», var jeg overbevist om at dette var et produkt jeg måtte ha for hånden for ulike rehabilteringstilfeller.

Equicast skiller seg fra andre cast-typer som typisk er glassfiberstøp. Istedet bruker Equicast en unik kombinasjon av polyester og harpiks, som har vist seg å være mer holdbar, slitesterk og mer fleksibel.

Equicast er en brukervennlig og rimelig behandling av hovproblemer. Euicast gir midlertidig beskyttelse mot slitasje og støtte til hele hovkapselen. Uavhengig av årsak til hovproblemer, gir hovstøpen ekstra støtte for å vokse sterkere og sunnere hovvegg og såle. Euicast er designet for å hjelpe naturen med å effektiv gjenopprette en sunn hov og riktig biomekanikk.

Det finnes utallige variasjoner man kan bruke casten på, alt etter behov. Et unikt produkt for å hjelpe hoven der den svikter!

Se for øvrig: https://www.hoofrehab.com/Hoofcast.html, for mer informasjon og bilder.

Link til applikasjonsvideo: https://youtu.be/PGbI2USSxSE

Hjemmesiden til Equicast: https://www.equicast.com/equicast-casting

Follow ca:

Latest posts from

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *